Inloggen MijnBLN
Aanmelden voor MijnBLN
Koninklijke BLN-Schuttevaer Koninklijke BLN-Schuttevaer Koninklijke BLN-Schuttevaer Koninklijke BLN-Schuttevaer
 
 
 
Koninklijke BLN-Schuttevaer
 
 

Geachte relatie,

Donderdag 28 en vrijdag 29 juni a.s. organiseren de ledengroep Koninklijke Schuttevaer en Koninklijke BLN-Schuttevaer het congres 'Back to the Future' in Inntel Hotels Rotterdam Centre (Leuvehaven 80, 3011 EA Rotterdam). Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

>> Meld u direct aan voor deelname

In de save the date is het thema 'Back to the Future’ aangekondigd. Het thema zal net als vorig jaar als een rode draad door beide dagen heenlopen. Tijdens het congres nemen we u mee naar het verleden en de toekomst. Wij hebben dezelfde opdracht als Doc en Marty McFly uit de welbekende film Back to the Future (1985). Met begrip van het verleden, moeten we in een goede toekomst terecht zien te komen.

Op de eerste dag, 28 juni 2018, worden alle ins en outs van de afstandbediening met u gedeeld. We blikken terug op 15 jaar afstandbediening, maar we kijken ook vooruit naar o.a. corridormanagement. Wij mogen als sprekers o.a. verwelkomen Mieke Ohm, Afdelingshoofd Ontwikkeling Scheepvaart & Verkeersmanagement en Martijn Hage, Afdelingshoofd Scheepvaartverkeer & Watermanagement Regio Zuid-West van Rijkswaterstaat.

Daarna bent u zelf aan zet om ons te laten weten wat u van de verschillende ontwikkelingen vindt. In een forumdiscussie kunt u al uw vragen en opmerkingen kwijt.

Op dag twee wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering ruimte ingepland voor de uitkomsten van het visietraject. Gedurende het traject hebben veel mensen meegewerkt om een breed gedeelde visie te ontwikkelen. Op 29 juni zullen wij de resultaten aan u presenteren en uiteenzetten wat dit voor u en de vereniging betekent.

>> Meld u vandaag nog aan voor gratis deelname

Wij hopen u te mogen verwelkomen! Graag tot dan!

 
 
Koninklijke BLN-Schuttevaer | Scheepmakerij 320 | 3331 MC Zwijndrecht
Telefoon: + 31 (0)78 78 20 565 | E-mail: info@bln.nl | www.bln.nl
Koninklijke BLN-Schuttevaer
 
 
Onze partners
TVM EOC
 
 
Sponsoren
TVM EOC EOC
 
copyright Koninklijke BLN-Schuttevaer | www.bln.nl
Browser versie | Afmelden