Koninklijke BLN-Schuttevaer
 
 
ZWIJNDRECHT, 28 APRIL 2021
 
 
 
    UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING CBOB 
 
 
 

Het bestuur van de CBOB nodigt u van harte uit tot het bijwonen van haar jaarlijkse algmene ledenvergadering welke plaatsvindt D.V. zaterdag 22 mei 2021 van 10.00u-11.30u in de Koningskerk te Rotterdam. Het bestuur is verheugd om in deze bijzondere tijd toch een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren. Met inachtneming van de COVID-19-maatregelen geldt een maximum van 50 personen.

Wilt u de bijeenkomst in Rotterdam bijwonen? Meldt u zich dan uitsluitend op vrijdag 21 mei 2021 aan per e-mail op cbob@bln.nl. Alle aanmeldingen die op vrijdag 21 mei binnenkomen krijgen volgens 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt' principe, een bevestiging om met maximaal 1 persoon per lidmaatschap te komen; vol is vol. Gelijktijdig zal op 22 mei de bijeenkomst live gestreamd worden voor de thuisbijvers; deze is te bekijken via deze link.

Het bestuur roept leden op die zitting in het CBOB-bestuur willen nemen om zich nu kandidaat te stellen. Bent u diegene die zich in wil zetten voor de CBOB via een bestuurslidmaatschap; mail dan vóór 7 mei 2021 uw kandidatuur met uw motivatie aan cbob@bln.nl

Klik hier voor de agenda van de ledenvergadering. De komende weken ontvangt u nog diverse mails om te stemmen over bestuursverkiezingen en het financieel jaarverslag 2020. Berichten hierover zullen worden medegedeeld tijdens de ALV. U ontvangt tijdig nog een herinnering voor aanmelding op 21 mei.

Graag tot ziens D.V. zaterdag 22 mei!

 
 
 
     
 
 
 
Koninklijke BLN-Schuttevaer | Scheepmakerij 320 | 3331 MC Zwijndrecht
Telefoon: + 31 (0)78 78 20 565 | E-mail: cbob@bln.nl | www.bln.nl
Koninklijke BLN-Schuttevaer
 
 
Onze partners
TVM EOC
 
copyright Koninklijke BLN-Schuttevaer | www.bln.nl
Browser versie